lauantai 2. syyskuuta 2017

Arkiliikunta









Terveisiä....




..Arkiliikunnan parista.







Olen kuullut pientä epäilyä siitä, etten liikkuisi muuta, kuin vaan kuvaamassa maisemia. Tämähän ei tietenkään pidä paikkaansa. Jotta kuntoutuu, työtä on tehtävä päivittäin.






Liikunta, liikuntaharjoitteet, mielikuvaharjoitteet, ruoka ja lepo on sopivassa suhteessa mahdutettava jokaiseen päivään.







Esittelen nyt Dankon ja minun normaalia päivää liikunnan näkökulmasta.






Meillä on lähimetsässä oma kuntosali. Suosin ehdottomasti ulkoliikuntaa, nyt kun se mahdollisuus on saavutettu.





Vain mielikuvitus on rajana, miten siellä voi treenata. Ei ole oikeastaan sellaista treenialuetta, mitä ei voisi treenata. Danko sylissä saa treeniin vielä lisää tehoja.





Olen treenannut myös metsässä otevoimaa niin käsissä kuin ihan sormissakin. Löytyy oksia, ohuita puunrunkoja kuin kiviäkin, joiden avulla saa hyvän treenin, kun vielä käyttää omaa kehonpainoa vastuksena.




Tämä on paikka, missä treenataan joka päivä, säästä riippumatta





Se on myös tärkeä paikka. Sinne voi mennä niin huolineen, kuin iloineen. Aina siellä otetaan vastaan ja kuunnellaan. Muistan aina myös kiittää metsää tästä, olipa kyse kummasta hyvänsä.





Siellä myös yleensä saan ajatukset järjestykseen, jos siihen on tarvetta. Myös innovatiivisuus herää eloon siihen kannustavassa ympäristössä.








































Lisäksi tähän komboon kuuluu meille tärkeä joki. Virtaavan veden katselu saa stressin pois, aivan varmasti. Myös joki kuuntelee huolet ja murheet tai vastaavasti ilot ja kehityksen. Myös se saa kiitokset aina osakseen












Päivään kuuluu tämän monipuolisen kuntosalin lisäksi vielä kaikki Dankon ulkoilulenkit, tietenkin säästä riippumatta. Yritän vaihdella näitäkin lenkkejä, ihan Dankon virikkeiden, kuin myös erilaisten treenitapojen ja tietenkin  maisemien vuoksi.





Pihakeinu on osoittanut tänä kesänä kelvollisuutensa niin istumisen, kuin Dankon tasapainon harjoittamiseen.





Sillankaiteet ovat äärimmäisen hyvät venyttelyyn. Olenpa jopa kehittänyt meille harjotteita kaatuneen jalkapallomaalin kanssa. Pienet purot tai lätäköt tiellä tarjoavat oivan hyppyharjoitteen.







Mielikuvituksellista kuntoutumista,












Edellisen kerran tilanteestani täällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti